h

Transferniews!

15 september 2022

Transferniews!

Vandaag begin ik met een nieuwe baan (ik blijf wel gewoon Statenlid, geen zorgen), ik ben de nieuwe directeur van de Nederlandse Vereniging van Rekenkamers en Rekenkamercommissies! De afgelopen bijna 7 jaar heb ik voor de Wethoudersvereniging gewerkt, eerst als adviseur en daarna als Senior programmamanager en onderzoeker. Dit was mijn eerste baan na mijn afstuderen (of nou ja, ik studeerde af terwijl ik hier al werkte). 

Ik zal mijn nieuwe rol combineren met een stuk wethoudersvereniging, waar ik 40% in dienst blijf als Senior Programmamanager en onderzoeker voor de onderzoeksagenda. Zo kan ik onder andere aan mijn proefschrift over de geschiedenis van het wethouderschap blijven werken. De hoofdfocus ligt wel echt op mijn nieuwe rol als directeur. Een prachtige klus waarin ik de belangrijke rol van Rekenkamers en Rekenkamercommissies kan ondersteunen en helpen professionaliseren. Ik heb er heel veel zin in!

De Nederlandse Vereniging van Rekenkamers en Rekenkamercommissies schreef ook een bericht over mijn aanstelling, dat kun je hier lezen. 

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier