h

Gorinchem en verkiezingsborden

4 februari 2011

Gorinchem en verkiezingsborden

Vandaag vond ik de stempas voor de Provinciale Statenverkiezingen op mijn deurmat, over minder dan een maand mogen we naar de stembus om onze stem uit te brengen. In Gorinchem is er alleen nog geen verkiezingsbord te zien. De gemeente plaatst deze pas 3 weken voor de verkiezingen en haalt ze zo mogelijk nog de nacht na de verkiezingen weg. De SP heeft hier al vaak opheldering over gevraagd, mooie beloften gekregen dat ze langer zouden blijven staan, maar helaas gebeurd het niet. Dus de SP STEMMERS BEDANKT posters hangen hier vaak erg kort, daarop plakken wij ze het liefste op de ‘wildplakborden’. Want we willen onze stemmers natuurlijk wel bedanken!

Een ander punt waarop de gemeente liever niets doet met de verkiezingen, ze hebben liever geen verkiezingsmarkt, dat is allemaal teveel gedoe. De laatste keer was er na veel gedoe wel een markt, maar met te weinig kraampjes. Helaas was samen delen niet voor iedereen even makkelijk en paste het allemaal niet, gelukkig waren er op het laatste moment nog extra kraampjes te regelen.

Het is maar goed dat de SP haar eigen lijn trekt bij verkiezingen en niet alleen op deze ene dag in de stad staat, dus wij hebben iets minder last van dit gedoe met de gemeente. Wij zijn, ook buiten verkiezingstijd, in de stad te vinden!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier