h

Het nieuwe team.

10 maart 2011

Het nieuwe team.

Dinsdag is de officiële verkiezingsuitslag bekend geworden, het is definitief dat we met 5 man in de staten gaan komen. We hebben stemmers terug gewonnen ten opzichte van 2010, maar het is helaas een kleinere fractie dan de vorige periode. Maar we gaan ontzettend hard onze best doen om te tellen voor minstens het dubbele!

Met dat we een kleinere fractie zijn geworden, moeten we behoorlijk wat collega`s uit de afgelopen periode gaan missen. Naast de 2 collega`s die zelf niet verder wilden, is het door de verkleining van de fractie ook zo dat we collega`s gaan missen die zelf best door hadden gewild. Ik vind het echt heel jammer en zonde dat die mensen niet verder kunnen en ga hun kennis en gezelligheid als collega`s erg missen. Gelukkig werken ze beiden voor de SP, en zijn ze dus ook helemaal niet weg en is hun kennis niet kwijt.

Deze week werd ook bekend dat onze fractie er iets anders uit zal gaan zien dan wij vorige week verwachtte. Esther Zwaan, uit Rotterdam, is met voorkeursstemmen gekozen en dat betekend dat Eva de Bakker er net buiten zal vallen. Ik vind het natuurlijk ontzettend jammer en vervelend dat Eva er buiten valt, vooral omdat we de afgelopen 4 jaar heel fijn en goed samen hebben gewerkt. Maar het voordeel van vrienden worden, is dat we elkaar buiten de staten om vaak zullen blijven zien(en binnen de SP natuurlijk ook)! Maar naast dat ik het heel jammer vind, heb ik er wel het volste vertrouwen in dat Esther het ook heel goed gaat doen en ook een fijne collega zal gaan worden! In die zin heb ik natuurlijk ook veel zin in de volgende periode waarin we met 2 nieuwe collega`s aan de slag gaan.

De fractie zal uiteindelijk gevormd worden door Harre van der Nat, Jerry Snellink, Bart Vermeulen, Esther Zwaan en Ik.

Reacties

Verkiezingen zijn gewonnen met valse beloftes.
Zie Rijnland route.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier