h

Ze kregen het voordeel van de twijfel onterecht

4 maart 2011

Ze kregen het voordeel van de twijfel onterecht

In de afgelopen weken ben ik veel bezig geweest, samen met het Gorinchemse Gehandicaptenplatform, met het Gorinchemse station rolstoeltoegankelijk maken. Hierbij ben ik vooral achter de schermen bezig geweest met overleg met de provincie, die weer overleg had met ProRail. Omdat dit overleg lopende was, gaf ik ProRail het voordeel van de twijfel. Ik vertrouwde er op dat zij het beste voor hadden met de reizigers en de klantvriendelijkheid. Helaas is dit vertrouwen gestrand in een hoop bureaucratisch geneuzel en nog meer in onwil. We hadden voor de verkiezingen een actie willen voeren, maar hebben dit over de verkiezingen getild vanwege het overleg dat op de dag van de verkiezingen plaats zou vinden.

Dit is natuurlijk heel vervelend, maar vooral onacceptabel. Het kan niet zo zijn dat het station nog jaren onbereikbaar blijft. Want de geplande lift wordt pas in 2013 aanbesteed, en dan ligt hij er nog lang niet! Dat betekend dus dat het weer tijd is voor formele vragen aan de provincie, maar vooral dat het tijd is voor actie!

Jullie worden natuurlijk op de hoogte gehouden van wanneer deze acties plaats zullen vinden!

Reacties

Beste Lies en Harre,
Dit bericht op jullie weblog is nog van voor de periode dat wij samen met de gehandicapten het overpad hebben teruggeplaatst. Gelukkig is er een nieuwe situatie. Het bericht dat ik daar over heb verstuurd, staat op:
http://www.prorailpersberichten.nl/bericht/170/

Groet, Huub Veeneman
ProRail

Beste Huub,

Zoals u in verdere berichtgeving op dit weblog kunt zien (https://liesenharre.sp.nl/weblog/2011/06/01/overpad-gorinchem-weer-open/) zijn er naar aanleiding van de nieuwe situatie uiteraard ook nieuwe berichten op het weblog geplaatst. Eerdere berichten blijven uiteraard wel gewoon op het weblog staan.
Met vriendelijke groet,
Lies van Aelst

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier