h

Katholieke souvenirs

3 december 2011

Katholieke souvenirs

Zoals in het eerdere bericht op dit weblog te lezen is, ben ik een weekje in Rome geweest. Nadat we in de archieven in het Vaticaan geweest waren, moesten we natuurlijk ook nog even rond kijken in de omgeving van het Vaticaan. In deze omgeving kom je rijen en rijen met winkels tegen, waar ze katholieke souvenirs en prullaria verkopen. Hier is een grote markt voor. Grote bossen enorme glow in the dark rozenkransen, plastic popjes van de Paus, Maria en verschillende heiligen. Ik heb hier uren rond gelopen, uiteraard het een en ander gekocht, en vond het echt geweldig en fascinerend (net als de vorige keer toen ik in Rome was).  Dit kon ik jullie natuurlijk niet onthouden, dus vandaar dit korte berichtje met wat spullen die je in de omgeving van het Vaticaan kon kopen. Met voor mij toch wel als hoogtepunt de Calendario Romano, die voor zichzelf spreekt.  (het plaatje bij de link is veel duidelijker dan mijn foto`s, dus vandaar de link)

Rozenkransen in zilveren doosje met de Paus er op

12 rozenkransen voor 7 euro

Reacties

als je het niet interessant vind om het te lezen moet je dat niet doen. Maar dit is niet een puur politiek weblog, waarop ik ook persoonlijke berichten kan plaatsen.

Leuk bericht! Rome is een leuke stad om op studiereis te gaan.

@Noël dit is volgens mij een weblog en dan vind ik het zelf weleens leuk om iets persoonlijks van iemand te lezen :-).

Wat is het nut van dit blog? Ik zie het er niet in, namelijk. Als we nou lid waren van het CDA, a la, maar dat zijn we niet.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier