h

Veel te veel gedoe rond restsaldo OV-chipkaart

30 november 2015

Veel te veel gedoe rond restsaldo OV-chipkaart

In september stelde ik samen met VVD en D66 in de Provincie schriftelijke vragen rondom het restsaldo op verlopen anonieme OV-chipkaarten en dat dit een onterechte bonus is voor een aantal vervoersbedrijven, het bericht hierover is hier te vinden. Vandaag las ik op de site van de krant Metro nog meer over de moeite en het geld die het kost om gewoon je eigen geld van je kaart terug te krijgen. Zo kost het je 2,50 om je eigen geld terug te krijgen en kost het aardig wat administratie. Voor veel mensen is dit reden om het maar te laten, en het geld niet terug te vragen. Rover en de consumentenbond zijn samen een actie begonnen tegen al het gedoe rond het terugvragen van je eigen saldo. De actie is te steunen via deze site, ik heb daar zojuist mijn steun betuigd, doe jij dat ook?

Ik zal ook aan het Provinciebestuur vragen of wij als Provincie aan kunnen sluiten bij deze actie om reizen voor onze inwoners makkelijker te maken!

Reacties

Ha Gerda, het linkje stond in het berichtje hoor, maar hier nogmaals: https://liesenfrank.sp.nl/weblog/www.consumentenbond.nl/ovchip

Hoe steun ik deze actie? Kan ik ergens tekenen?

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier