h

Open venster: houdt het groene hart open!

10 februari 2011

Open venster: houdt het groene hart open!

Gisteren heeft de SP samen met Cees van der Roest en de Stichting Groene Hart actie gevoerd tegen het nieuwe bedrijventerrein op Gorinchem Noord. We hebben een open venster geplaatst om te laten zien dat dit mooie groene gebied groen moet blijven en dat er niet nog meer voor de leegstand gebouwd moet worden. De opkomst was erg mooi, terwijl we het venster plaatste kwamen er verschillende voorbijgangers en omwonenden vertellen dat ze het er helemaal mee eens waren.

De laatste berichten van vandaag zijn dat het venster er nog staat!

We hebben gisteren ook een aantal filmpjes opgenomen voor op onze campagne website, ik heb onze kandidaat Naomi Smulders geïnterviewd over buitenparlementaire acties en de SP.

Reacties

Het moet toch niet gekker worden! Hier profileert de heer Van der Nat zich als de grote beschermer van het "groene hart". Wat de meeste mensen niet zullen weten is dat hij zich aan de andere kant van het "hart" dat principe niet huldigt en luid van de daken schreewt dat het groene hart doorsneden mag, neen moet worden, door een volstrekt nutteloze en 800.000.000 euro kostende weg van drie kilometer lengte - de Rijnlandroute. Dat deze weg volkomen indruist tegen de wil van de meerderheid, en het voltallige Leidse SP-Votum, negeert hij gewoon. Bij Gorinchem moet het venster open, maar bij Leiden moet het gewoon voor eeuwig dicht voor de heer Harre Asfalt. Hij doet zijn naam eer aan.

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier