h

Overpad Gorinchem weer open!

1 juni 2011

Overpad Gorinchem weer open!

Vandaag wordt het overpad voor minder valide mensen bij station Gorinchem weer open gesteld. In eerdere berichten op dit weblog heeft u kunnen zien dat het station maanden lang heel slecht bereikbaar geweest is voor minder validen omdat ProRail het overpad gesloten had. Er is een hele hoop overleg, veel berichten in de media en een forse actie van de gebruikers(met dank aan de enorme inzet van het Gorinchems Gehandicapten Platform) en de SP voor nodig geweest om ProRail zo ver te krijgen dat het overpad weer geopend werd.

ProRail heeft nu met veel bombarie in de media aangekondigd dat het overpad vandaag feestelijk heropend wordt. Het gaat uiteindelijk natuurlijk om het resultaat, maar een beetje vreemd vind ik het wel dat na zoveel tegenstand over het heropenen bij ProRail en na zoveel moeite voor de gebruikers om het pad weer open te krijgen, ProRail nu zoveel ophef maakt over het terug draaien van een niet sociale maatregel.

Via deze weg willen wij de gebruikers en het Gorinchemse Gehandicapten Platform hartelijk feliciteren met dit mooie resultaat van een mooie actie!

Reacties

Tja, gebeurt vaker. Met veel op de borst klopperij een slechte maatregel terugdraaien of een slechte aangekondigde maatregel niet door laten gaan...

Maar uiteraard wel fijn dat het overpad weer open is :)

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier