h

Veerpont Keereweer moet blijven

29 februari 2012

Veerpont Keereweer moet blijven

Het veerpontje Keereweer in Rijswijk houdt de gemoederen de laatste tijd stevig bezig. Na jaren goed gefunctioneerd te hebben met een gediplomeerd schipper, is is er onlangs door een bezuiniging van de gemeente een ongediplomeerde schipper op het schip gekomen. Het resultaat? Nadat het jaren prima ging, is er na deze bezuiniging binnen een maand een ongeluk gebeurd met het veer.

De wijkbewoners en raadsleden hebben gestreden voor behoud van dit veer en de bewoners en oud schipper waarschuwden voor de gevaren bij het ontslaan van de schipper. Het veer is uiteindelijk, met deze grote en in mijn ogen onverstandige en onverantwoorde bezuiniging, niet volledig uit de vaart genomen. En nu het resultaat van de inschattingsfout van de gemeente(geen gediplomeerde schipper meer op het veer) blijkt te zijn dat er een ongeluk gebeurd is met het veer, lijkt de gemeente dit met beide handen aan te grijpen om het veer aan de ketting te leggen. De wethouder lijkt dus toch zijn zin te krijgen, dat het pontje volledig weg bezuinigd wordt. Zo probeert de wethouder blijkbaar alsnog zijn zin te krijgen, en staan reizigers in de kou, een schande!

Reacties

geachte lezer

mijn naam is marius en heb 31jaar binnenvaart ervaring en werk nu als zzp ik kan de pont weer in de vaart bregen om dat ik geen personeel heb en zijn de mensen bereid om de overtocht te betalen dan ga ik een afspraak regelen met b&w om de pont weer te laten varen
en te exploiteren voor mijn eigen brood en onkosten graag hoor ik van u
m.v.g
marius
06-49030031

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier