h

Update: Station Gorinchem onbereikbaar voor rolstoelreizigers

5 februari 2011

Update: Station Gorinchem onbereikbaar voor rolstoelreizigers

Afgelopen woensdag heb ik aan het provinciebestuur gevraagd hoe het kan dat Gorinchem al 6 weken niet bereikbaar is voor rolstoelreizigers. Ik was blij verrast dat ik een erg positieve reactie van het provinciebestuur kreeg, onze vragen waren aanleiding geweest om nog meer werk te maken van het oplossen van dit probleem!

Maar het probleem ligt niet bij de provincie en ook niet bij Arriva, het probleem ligt bij ProRail. Het spoor wordt op dit moment aan alle kanten verbouwd en onderhouden waardoor ProRail het overpad weg heeft gehaald. Toen het weer terug geplaatst moest worden, bleek het pad officieel nooit bestaan te hebben en ook niet in de nieuwe plannen te staan, het was een ‘gedoogpad’. Toen het pad toch tijdelijk even terug geplaatst was, vond de inspectie dit geen goed plan en hield het tegen. Maar om vervolgens geen verdere oplossingen te zoeken is natuurlijk niet acceptabel!

Nu heb ik de belofte gekregen van het provinciebestuur dat ik binnen een week(uiterlijk aanstaande woensdag) verslag krijg van of en hoe het opgelost gaat worden. Maar ik ben een beetje bang dat het niet zo snel opgelost gaat worden, althans dat is wat eerdere problemen met ProRail me vertellen.

Als het niet heel snel opgelost wordt, is het wat de SP en het Gorinchemse gehandicapten platform betreft tijd voor actie richting ProRail!

Reacties

Go Lies! Goed bezig!

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier